Werkkleding is iets dat door (startende) ondernemers vaak afgeschreven wordt. Het wordt gezien als niet belangrijk en vooral nogal een forse investering. Echter, het belang van werkkleding mag niet onderschat worden. Er zijn verschillende redenen om werkkleding te kopen.

Veiligheid

De belangrijkste reden om werkkleding voor je personeel aan te schaffen is om ervoor te zorgen dat zij goed beschermd zijn. Sommige personeelsleden hebben meer voor de hand liggende behoeften dan anderen, bijvoorbeeld iedereen die in een industriële of medische omgeving werkt, in een keuken, bij wegwerkzaamheden of op een bouwterrein. Maar ook in de detailhandel en kantoren kan veiligheidskleding nodig zijn als er een laadperron, fabrieksvloer of iets dergelijks is.

Uniformiteit

Een uniform betekent dat jij kunt bepalen hoe de medewerkers zich kleden zonder dat je afhankelijk bent van hun interpretatie van de kledingvoorschriften, zodat je hierover geen lastige gesprekken hoeft te voeren. Een uniform met een kraag of een poloshirt, een broek op maat en een gecoördineerde gebreide stof zorgt voor een samenhangende en consistente uitstraling.

Klanten weten bij wie ze moeten zijn

Wanneer personeelsleden snel en gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd, stelt dit de klanten op hun gemak en kunnen zij de juiste persoon benaderen. Het bespaart ook de gêne aan beide kanten als een klant een ander aanziet voor een medewerker.

Teamgevoel

Net zoals een uniform de leden van een sportclub een gevoel van identiteit en saamhorigheid geeft, bevordert een personeelsuniform de teamgeest en de bedrijfscultuur onder de collega’s. De gelijkheid om dezelfde kleding te dragen helpt werknemers om zich met elkaar en uw bedrijf te identificeren. Het is bewezen dat de trots die hierdoor ontstaat, leidt tot meer succes voor het bedrijf en een grotere loyaliteit van de werknemers.

Effectief marketing kanaal

Op zoek naar een uiterst doeltreffend marketinginitiatief? Uit verschillende onderzoeken blijkt dat bedrijfskleding een succesvolle inzet kunnen zijn om een merk beter onder de aandacht te brengen.

Waar koop je werkkleding?

Thrll is een erkend bedrijf als het gaat om werkkleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *